کد مطلب: 117211
تجمع نمايندگان چهارمحال و بختياري مقابل هيات رئيسه در اعتراض به حفر تونل بهشت آباد و گلاب2
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1868

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، تعدادي از نمايندگان مجلس به ويژه اعضاي مجمع نمايندگان استان چهارمحال و بختياري در اعتراض به احداث پروژه تونل بهشت آباد و گلاب ? با حمل پلاکاردهايي در مقابل سکوي هيات رئيسه تجمع کردند و اين در حالي بود که جمعي از نمايندگان استان‌هاي کهکيلويه و بوير احمد و خوزستان نيز به جمع نمايندگان يادشده پيوستند.

در پلاکارد اين نمايندگان آمده است که حفر تونل بهشت آباد و گلاب ? مساوي ظلم به کشور است و مسئولان بايد از خواب غفلت بيدار شوند و استان ما را ناامن نکنند.

اين اقدام نمايندگان مردم چهارمحال و بختياري در مجلس شوراي اسلامي به دنبال رفتارهاي دوگانه و تناقض‌گويي‌هاي برخي از مسئولان کشور از جمله وزير نيرو در رابطه با مسئله آب اين استان انجام گرفته است.

چندي پيش در حالي که شوراي عالي آب کشور دستور توقف تونل‌هاي غيرکارشناسي گلاب 2 و بهشت‎آباد را صادر کرده بود اما وزير نيرو در سفر اخير خود به استان اصفهان از ادامه اجرايي شدن اين دو طرح غيرقانوني خبر داده است.

لازم به ذکر است، طرح انتقال آب بهشت‌آباد عنواني است که براي انتقال آب از سرشاخه‌هاي رود کارون به استان اصفهان به کار برده مي‌شود.

اين طرح که به دنبال انتقال آب به فلات مرکزي کشور تهيه شده است با مخالفت کارشناسان، مسئولان، نمايندگان و مهم‌تر از همه افکار عمومي استان‌هاي چهارمحال و بختياري و خوزستان مواجه شده است.

سازمان حفاظت محيط‌زيست کشور در سال ????، مرکز پژوهش‌هاي مجلس در سال ???? و سازمان مديريت منابع آب ايران به عنوان متولي آب کشور در تيرماه سال ???? به اين طرح اشکالات فراواني گرفتند و آن را تاييد نکردند.

هدف اصلي اين طرح توسعه کشاورزي است و با اجراي طرح بهشت‌آباد، آب صنعت و کشاورزي اصفهان، يزد و کرمان تا ?? سال آينده تامين مي‌شود اين در حالي است که بسياري از مناطق استان چهارمحال و بختياري از بي‎آبي رنج مي‌برند و حتي در تامين آب شرب خود با مشکلات بسياري روبرو هستند.

اين طرح بدون مطالعه همه‌جانبه مصوب شده و تنها کار کارشناسي آن برشمردن منافع طرح براي استان اصفهان بوده و به مصارف حوزه‌هاي پايين دست هيچ‌گونه توجهي نشده‌ است.

مطالعه طرح انتقال آب از سرشاخه‌هاي کارون به فلات مرکزي در سال‌هاي پيش بدون نظارت مديران اجرايي استان چهارمحال و بختياري از طريق وزارت نيرو در دستور کار قرار گرفت و مطالعات اجرايي آن انجام گرفته و مسئولين استان اصفهان به شدت بر اجراي آن مصر هستند و از هر ابزاري براي تحقق اهداف خود بهره مي‌جويند اما در مقابل مردم و مسئولان چهارمحال و بختياري نيز حاضر نيستند از حق خود کوتاه بيايند و در برابر اين اقدامات مداخله‌جويانه با وحدت و انسجام ايستادگي مي‌کنند.

طرح تونل گلاب نيز در لواي طرح انتقال آب شرب كاشان از سال ???? توسط استان اصفهان مطرح گرديد و شامل دو فاز تونل ? و ? گلاب است.
تونل گلاب? با طول ?? كيلومتر و قطر ?.? متر براي انتقال ?.? مترمكعب بر ثانيه آب از زاينده‌رود به محل تصفيه‌خانه كاشان است كه حفر آن مراحل پاياني را مي‌گذراند و به دليل ظرفيت پايين، براي استان چهارمحال و بختياري مشكلي ايجاد نمي‌كند.
تونل گلاب ? به طول ?? كيلومتر و ظرفيت ?? مترمكعب‌برثانيه در ادامه تونل ? گلاب قرار دارد كه آب منطقه‌اي اصفهان با انعقاد قراردادهاي اجرائي، عمليات حفر آن را آغاز كرده و تا پايان سال ???? در حدود ? كيلومتر از اين تونل را حفر کرده و مشکلات بسياري براي استان چهارمحال و بختياري ايجاد کرده است.

منبع:جهان بين نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html